Φωτογράφηση βάπτισης 

Baptism photography H φωτογράφιση βάπτισης είναι πολύ ιδιαίτερη και απαιτητική. Οι μικροί μας πρωταγωνιστές είναι πάντα απρόβλεπτοι και γεμάτοι ενέργεια. Αυτή η μέρα ανήκει ολοκληρωτικά στους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Δε χρειάζονται πολλά για να συμβεί αυτό, ειδικά σε μία τέτοια ημέρα όπως είναι η βάπτιση. Μπορούμε να συμβάλλουμε στο καλύτερο performance των μικρών φίλων με τη φωτογραφική κάμερά μας. 

Τιμές βάπτισης Πακέτου

Καλύπτουμε φωτογραφικά τη βάπτιση του παιδιού σας, με τον πιο διακριτικό, συνεπή και συναισθηματικό τρόπο. Είναι η μέρα του και πρέπει να «κλέψει» την παράσταση! Μέσα από τις αντιδράσεις του προσπαθούμε να αφηγηθούμε τι έγινε εκείνη την ημέρα. Η κάλυψη γίνετε πάντα με διακριτικότητα παρατηρώντας στο προσκήνιο όσα συμβαίνουν με την ενεργή και διακριτική μας συμμετοχή.

Στο επίκεντρο έχουμε πάντα τους μικρούς πρωταγωνιστές σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που στάθηκαν μάρτυρες της τέλεσης του μυστηρίου της βάπτισης. Έντονα χρώματα, ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες με κέφι και χαρά. Ο φωτογράφος δίνει

το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αναμνήσεις που θα παραμείνουν ζωντανές

στο πέρασμα των χρόνων!

Τα φωτογραφικά άλμπουμ βάπτισης είναι εκείνα που θα διηγηθούν την ιστορία σας σύμφωνα με την αντίληψη και το «μάτι» του φωτογράφου. Λιτές συνθέσεις, ποιοτικές φωτογραφίες χωρίς περίπλοκες συνθέσεις  που να αποσυντονίζουν το βλέμμα από το κυρίως θέμα. Το φωτογραφικό άλμπουμ είναι ένα από τα στοιχεία που θα μείνουν για πάντα στο χρόνο και ανά πάσα στιγμή θα σας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της σημαντικής ημέρας.  Το ξεφύλλισμα της κάθε σελίδας θα σας κάνει να νοσταλγήσετε τις στιγμές και τα συναισθήματα που είχατε νιώσει, να χαμογελάσετε και να συγκινηθείτε!

@2020 by Directed Filmed and Edited Photography by Teo Karakatsanis 

Επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση γάμου και βάπτισης, εκδηλώσεων και συνεδρίων, διαφημιστική φωτογραφία και φωτογράφιση προϊόντων , φωτογραφία πορτραίτου και δημιουργία  παραγωγή διαφημιστικών και τηλεοπτικών παραγωγών βίντεο  μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

                                                       

                                                        ShowRoom

                                                                                 Ν.Κουντουριώτου 8 (ΛΙΜΑΝΙ)                   

                                                                                          Θεσσαλονίκη 546 25

                                                                                               2314 034651

                                                                                               6946787825 

                                                                                                    email

                                                                                       prstudiogr@gmail.com

                                                                                  karakatsanisteo@gmail.com